Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 22/05/2014 η εκδήλωση – ομιλία που διοργάνωσε το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του TEI Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και το ΠΜΣ “Διοίκηση Επιχειρήσεων – Master in Business Administration – MBA” με θέμα: “Καινοτομία και Διοίκηση Αλλαγών”. Ομιλητής ήταν ο κος Αθανασόπουλος Παναγιώτης, Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) και Πρόεδρος της εταιρείας ΑΓΕΤ Ηρακλής.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες μέλη της Διοίκησης του ΤΕΙ ΑΜΘ, o πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, κος Άγγελος Τσατσούλης, καθηγητές του ιδρύματος και του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Master in Business Administration MBA καθώς και άλλων τμημάτων, μέλη του Επιμελητηρίου Καβάλας και Στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Μετά την ομιλία ακολούθησε συζήτηση στην οποία οι παρευρισκόμενοι υπέβαλαν τις ερωτήσεις τους στον κο Αθανασόπουλο και ακούστηκαν εύστοχες τοποθετήσεις πάνω σε καίρια ζητήματα.

Ο Παναγιώτης Αθανασόπουλος κατείχε υψηλές διευθυντικές θέσεις στην αγορά ως Μanaging Οfficer της Toyota Motor Corporation, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και Chief Operating Officer της Toyota Motor Europe και εκτελεστικός πρόεδρος της Toyota Ελλάς. Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) και πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ). Tον Δεκέμβριο του 2007, ο Αυτοκράτορας της Ιαπωνίας και η Ιαπωνική Κυβέρνηση απένειμαν στον κ. Αθανασόπουλο το παράσημο του Ανατέλλοντος Ηλίου, Χρυσού και Αργυρού Αστέρα, εις αναγνώριση της συνεισφοράς του στην ενδυνάμωση των Ελληνο-Ιαπωνικών οικονομικών σχέσεων.

MBA e-class

Έρευνα 2013 – 2019

MBA on Facebook

Alumni MBA